reklam
reklam
DOLAR32,2901% -0.16
EURO34,7830% -0.1
STERLIN40,6401% 0.09
FRANG35,6600% -0.22
ALTIN2.407,49% 0,58
BITCOIN64.052,010.666
reklam

Yıldırım: “4 yabancı, 4 yerli oyuncu alacağım”

Yayınlanma Tarihi : Google News
Yıldırım: “4 yabancı, 4 yerli oyuncu alacağım”
reklam

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geride kalan ilk devre ve yeni başlayan 2. devre hakkında Samsun’daki basın mensupları ile çevrimiçi olarak basın toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Yıldırm yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Karşımda futbolun kurdu olmuş çakallar var” Takımlardan gönderilmek istenilen futbolcuların ve menajerlerin takımları mali açıdan çok zorladığını belirten Yıldırım, “Alanyaspor’dan Efkan ile anlaşmıştık ama kulübünde oynamaya başladı ama olmadı. Atabey Çiçek, Samsunspor’da oynamak istiyor ama biten bir şey yok. Atabey Fuat Çapa’yı çok seviyor. Emre Belözoğlu ile konuştuk. Şu anda santrforlarının olmadığını ve transfer yapmadan Atabey Çiçek’in bırakmayacaklarını söyledi.

Atabey Çiçek beklemede

Başkan Yıldırım, “Atabey Çiçek’in transferi Göksel Gümüşdağ’ı bekliyor. Bir siyahi forvetle kiralık anlaşma yaptık. 5 aylığına buraya gelecek ve çok kariyerli bir oyuncu. Sağlık kontrolünden geçmeden açıklamayacağım. İnşallah Samsunspor’a aşısı tutar. Bu gece geç saatlerde Antalya’ya gelecek. Sağlık kontrolünden geçerse imza atacak. 7 yabancımız vardı 2 yabancı daha aldık ama TFF’ye yazamıyoruz. Kadroyu boşaltmadan yenileri oynatamıyoruz. Melunevic gitmek istemiyor. Hepsi paracı olmuş. Mehmet Altıparmak istedi, hoca gitti oyuncu burada kaldı. Melunevic’i gönderip, yeni oyuncuları listeye yazmak istiyoruz. Kevin Boli ile de görüştük. Sürekli olarak sakatlık yaşıyor. Bir oyuncu daha aldık. Kevin Boli’yi göndermeden onu da tescil edemiyoruz. Sıkıntımız oyuncu almak evet ama oyuncu göndermek daha zor. Karşımda futbolun kurdu olmuş çakallar var. Para vermeden oyuncu göndereceğimizi sanmıyorum. En az zararla bu süreçten çıkmak istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

“3-4 yabancı, 3-4 tane de yerli oyuncu alacağız”

Transfer çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Yüksel Yıldırım, “Defansa 1 oyuncu, forvete 1 oyuncu olduk. İyi bir oyuncu bulursak almak istiyoruz. Sağ kanada oyuncu bakıyoruz. İsviçre çakısı gibi birçok pozisyonda oynayabilen bir sağ kanat oyuncusu almak istiyorum. Transferlerin takıma direkt katkı sağlamasını istiyoruz. Transferlerin hızlı olmamasının sebepleri aradaki farkların inmesi ve resmi transferlerin başlamaması. 8 Şubat’a kadar vaktimiz var. Kadroda düşünülmeyen çok oyuncu piyasaya düşecek. Ya sabırla bekleyeceksiniz ya da hızlı oyuncu alacaksınız. Bu çok zor bir dönem. Hayatımda böyle bir transfer sezonu görmedim. Lig başladı transfer açılmadı. Takımlar aldıkları oyuncuları oynatamıyorlar. Bu kötü ortamdan en az zararla çıkmak istiyoruz. 1 çok yönlü ve duran top kullanabilen bir orta saha bakıyoruz. Melunovic ve Boli’yi göndermek istiyoruz. Gerekiyorsa Çinari’yi göndermek istiyoruz. Diomande sezonu kapattı, menajeriyle anlaştık ve bu hafta kontratını donduruyoruz. 4 tane yabancı göndermeye çalışıyoruz. Bunun yerine 3-4 yabancı alacağız. Sağ beke Türk bir oyuncu aldık. Ayrıca Almanya’dan da 1 Türk orta saha oyuncusu aldık. Yani 3-4 yabancı, 3-4 tane de Türk oyuncu olarak transfer dönemini kapatacağız. Ali Ülgen ve Soner Gönül için 10 milyon TL teklif geldi, kabul etmedi” açıklamalarında bulundu.

Sezonun geri kalanı hakkında da açıklamalarda bulunan Yıldırım, şunları söyledi: “İkinci yarıya takım olarak giriyoruz. Bu takımdaşlığı geçen sezon ve Mehmet Altıparmak döneminde görmemiştim. Moral ve sağlık olarak sezona iyi giriyoruz. Şampiyonluğun garantisi yok. Önümüzde 6, arkamızda da 6 takım var. Hepsi lige çıkmak istiyor. Daha oynanacak 18 maçımız var. Üst sıralardaki takımlarla başa baş savaşıyoruz. Yeni transferlerle daha iyi olacağız. Play-off oynayacağız ama ilk 2’den çıkar mıyız ona bakacağız. Samsun’a verilmiş bir sözüm var. Bu kupayı şehre getireceğim. Kupayı vefat etmiş arkadaşlarımızın mezarına götürüp, dua okuyacağız. Bunu çok istiyorum. Benim istememden daha çok oyuncu arkadaşlarımızın istemesi lazım.”

reklam

YORUM YAP

Samsun Ses HaberTÜM YAZILARI
reklam

HAFTANIN MAÇLARI

MKE AnkaragücüMKE Ankaragücü
 

MS
1 - 1

AlanyasporAlanyaspor
BeşiktaşBeşiktaş
 

MS
3 - 2

Çaykur RizesporÇaykur Rizespor
İstanbulsporİstanbulspor
 

MS
0 - 1

Adana DemirsporAdana Demirspor
KayserisporKayserispor
 

MS
2 - 2

KaragümrükKaragümrük
SamsunsporSamsunspor
 

MS
3 - 1

TrabzonsporTrabzonspor
İstanbul Başakşehirİstanbul Başakşehir
 

MS
4 - 1

KasımpaşaKasımpaşa
Gaziantep FKGaziantep FK
 

MS
1 - 1

HataysporHatayspor
GalatasarayGalatasaray
 

MS
6 - 1

SivassporSivasspor
AntalyasporAntalyaspor
06 Nisan 2024

17:00
- - -

PendiksporPendikspor
KonyasporKonyaspor
06 Nisan 2024

17:00
- - -

FenerbahçeFenerbahçe
DETAYLI FİKSTÜR
reklam