reklam
reklam
DOLAR32,6145% 0.33
EURO34,7887% 0.25
STERLIN40,4035% 0.54
FRANG35,7851% 0.2
ALTIN2.478,53% -0,84
BITCOIN2.163.3670.961

KÜNYE

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News

SAHİBİ

3C Medya Basın Yayın Pazarlama Hizmetleri

KURUCU

Kemal BİRİNCİ

GENEL YAYIN YÖNETMENİ
Halil DÜZENLİ

GÖRSEL YÖNETMEN
Muzaffer DİNÇER

REKLAM  MÜDÜRÜ
Süleyman BAŞARAN

HUKUK DANIŞMANI
Av. Mümin KARAOĞLU

ANKARA TEMSİLCİSİ
Mustafa BİRİNCİ

İLETİŞİM

0(532)1376590

ADRES
Kale Mahallesi 144. sokak No 1 kat 1 Daire 2 İlkadım/SAMSUN

Gizlilik Politikası

2018 samsunseshaber.com  Tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları samsunseshaber.com’a aittir.

www.samsunseshaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.samsunseshaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.

www.samsunseshaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır.

Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur.

www.samsunseshaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir.

Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.

YASAL BİLDİRİMLER İÇİN

www.samsunseshaber.com adlı haber sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı kendinde benimsemiştir. Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz ‘uyar ve kaldır’ prensibini benimsemiştir. Her hangi bir haberden dolayı rahatsızlık yaşayan haberin gerçekliğinden şüphe eden ve TELİF konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri meslek birlikleri, samsunseshaber@gmail.com  adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan şikayet ve talepleriniz avukatımız  Mümin Karaoğlu tarafından incelenecek, ve ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.