reklam
reklam
DOLAR32,4795% -0.2
EURO34,9420% 0.29
STERLIN40,7419% 0.36
FRANG35,6102% 0.13
ALTIN2.436,43% 0,55
BITCOIN64.926,821.231
reklam
Samsun Ses HaberTÜM YAZILARI

ÖĞRENCİLER HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
ÖĞRENCİLER HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
reklam

Samsun’un Atakum  ilçesindeki Yunus Emre İlkokulu 2D sınıf öğrencileri, Sınıf Öğretmenleri Beyhan Gündüz ve sınıf anneleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Huzurevini ziyaret etti.

Huzur evi ziyaretinde Öğrencilere Sınıf öğretmeni Beyhan Gündüz ve Sınıf anneleri’de eşlik etti. Öğrenciler yaşlıların ellerini öperek onlara özel olarak hazırladıkları hediyeler ve ikramda bulundular.

Öğrenciler huzurevi sakinleri ile sohbet edip sevgi gösterisinde bulunurken, huzurevi sakinleri ise öğrencilerin ziyaretlerinden dolayı duygu dolu anlar yaşadı. Öğrenciler ise ziyaretten mutlu olduklarını belirterek çeşitli hediyeler takdim ettiler.


Huzurevini ziyaret eden 2D sınıf öğrencilerinden İbrahim Ethem Düzenli, konu ile ilgili açıklamalarında, ” Öğretmenimiz bizleri burada yaşayan büyüklerimiz ile buluşturdu. Bizlerde arkadaşlarımız ile beraber huzurevinde büyüklerimizi ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadık. Büyüklerimize saygımızı göstermek, onları çok sevdiğimizi hissettirmek bizleri de mutlu etti. Burada kalan büyüklerimiz ile birlikte kitap okuduk. Arkadaşlarımız ile onları mutlu etmek için şarkılar söyledik, şiirler okuduk” dedi.

reklam