reklam
reklam
DOLAR32,3400% -0.07
EURO34,8790% 0.06
STERLIN40,6534% 0.01
FRANG35,7427% 0.57
ALTIN2.393,53% -0,14
BITCOIN63.362,810.89
reklam
Samsun Ses HaberTÜM YAZILARI

Melek Mosso Samsun’a geliyor!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Melek Mosso Samsun’a geliyor!
reklam
Isparta’daki Melek Mosso konserinin “ahlaki” gerekçelerle iptal edilmesinin ardından yaşanılan tartışmalara Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’de katıldı.Şarkıcı Melek Mosso‘nun 3 Haziran’da Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında sahneye çıkacağı konseri, bazı sivil toplum kuruluşları tarafından “ahlaksızlığa özendirdiği” iddiasıyla gelen tepkiler sonucu iptal edilmişti. Konserin iptal olması sonrası pek çok ünlü isim tepkilerini dile getirirken, Mosso’nun yerine ise Seda Sayan ile anlaşıldı. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, sanatçıya sosyal medya hesabından çağrıda bulunarak kendisini Samsun’a davet etti. Başkan Deveci, Twiter’dan yaptığı çağrıda şunları söyledi: “Değerli Melek Mosso, günlerdir sizi burada görmek isteyen on binlerce hayranınızdan mesaj aldım. Atakum’da sizi ve sanatınızı seven on binlerin yoğun talebine karşılık, sizleri unutlmayacak bir konser için Atatürk’ün şehri Samsun’a davet ediyorum “dedi.

Başkan Deveci’nin çağrısına cevap veren Melek Mosso, ” Değerli davetiniz için çok teşekkür ederim. Keyifle gelirim” şeklinde cevap verdi.

 

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Cemil Deveci @bskcemildev... Değerli @MelekMosso, 5 sa Günlerdir, sizi burada görmek isteyen on binlerce hayranınızdan mesaj aldım. Atakum'da sizi ve sanatınızı seven on binlerin yoğun talebine karşılık, sizleri unutulmayacak bir konser programı için Atatürk' ün şehri Samsun'a davet ediyorum. Melek Mosso @MelekMosso @bskcemildeveci adlı kişiye yanıt olarak Değerli davetiniz için çok teşekkür ederim Keyifle gelirim 00:58 30 May 22 saatinde Twitter for iPhone' Twitter ekran görüntüsü olabilir

reklam