reklam
reklam
DOLAR32,3574% -0.02
EURO34,9080% 0.3
STERLIN40,7164% 0.28
FRANG35,7975% 0.73
ALTIN2.390,82% -0,25
BITCOIN61.556,523.648
reklam
Samsun Ses HaberTÜM YAZILARI

Samsunlu genç kaza ile kendini vurdu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Samsunlu genç kaza ile kendini vurdu
reklam
Samsun’un Havza ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve Çorum’da oto kiralama işi yapan Engin Dağdelen(33) kazara ile kendini vurması sonucu hayatını kaybetti.
Olay İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre oto kiralama işi yapan 33 yaşındaki Engin Dağdelen, kendine ait iş yerinde emniyetinin açık olduğu tüfekle uğraşırken tüfeğin bir anda ateş alması sonucu göğsünden ağır yaralandı.
Aģır yaralanan Dağdelen, olayın olduğu esnada yanında bulunan yakınlarının çağırdığı ambulansla ilk mudahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak acil mudahaleye alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Dağdelen, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.
POLİS OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI
Olayın ihbarının ardından bilinen adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İş yeri etrafına emniyet şeridi çekilmesinden sonra Çorum Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri ekipleri ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, iş yeri içerisinde güvenlik kameralarını inceledi, detaylı çalışma yaptı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
YAKINLARI HASTANEYE KOSTU
Meydana gelen olayın duyulmasının ardından Engin Dağdelen’in yakınları ve arkadaşları hastaneye koştu.
Gencin ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu
reklam