reklam
reklam
DOLAR32,5166% 0.23
EURO35,0154% 0.44
STERLIN41,0996% 0.86
FRANG35,6950% 0.6
ALTIN2.442,06% 0,14
BITCOIN63.072,22-0.92
reklam
HALİL DÜZENLİTÜM YAZILARI

Kaymakam Ayvat’tan Başkan İkiz’e hayırlı olsun ziyareti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kaymakam Ayvat’tan Başkan İkiz’e hayırlı olsun ziyareti
reklam

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret etti. Tebrik ve başarı dileklerini kabul eden Havza Belediye Başkanı İkiz’i kurum ve kuruluşlarının müdürlerinin yanı sıra birçok vatandaşta ziyaret ediyor.

Ziyaretler kapsamında Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 5 yıl aradan sonra tekrar Belediye Başkanı Seçilen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret ederek belediye başkanlığı görevinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat İkiz’e başarılar dileyerek; “Başkanımız tecrübesi ve çalışkanlığı ile Havza’ya çok şeyler katacaktır. Havza için önemli olan OSB ve diğer konularda ilçemizin kalkınması için birlikte uyum içerisinde çalışacağız.”dedi.

Kaymakam Ayvat’a ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havzanın gelişimi için birlikte çalışacaklarını belirterek; “İnşallah Havzamız için tüm kurum ve kuruluşlarımız ile işbirliği ve istişare içerisinde olacağız. Kaymakamımız Sayın Mustafa Ayvat’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim. Tüm ziyaretçilerimize güzel temenni ve dileklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Halkımızın göstermiş olduğu teveccühe layık olmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. ”dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Kaymakamı Ayvat’ın yanı sıra Vergi Dairesi Müdürü Murat Sarıerik, Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Gençlik merkezi Müdürü Burak Becer, Denizbank Havza Şube Müdürü Berna Bayramoğlu, Portföy Yöneticisi Erdinç Demirtaş, muhtarlar ve vatandaşlar ziyaret ettiler.

 

reklam