reklam
reklam
DOLAR32,5038% 0.08
EURO34,7826% -0.12
STERLIN40,2943% -1.04
FRANG35,7169% 0.28
ALTIN2.499,53% 0,61
BITCOIN2.112.797-0.336
reklam

“Kavak’a 4 Yılda 400 Milyon lira Yatırım Getirdik”

Yayınlanma Tarihi : Google News
“Kavak’a 4 Yılda 400 Milyon lira Yatırım Getirdik”
reklam

Başkan Sarıcaoğlu;

“Kavak’a 4 Yılda 400 milyon Lira Kamu Yatırımı Getirdik

Sarıcaoğlu; “AK Parti iktidarı ile son dört yılda 366 milyon liralık yatırım aldık. Bu hizmetler 24 Haziran da oy olarak yansıyacaktır.”

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçede göreve gelmesinden buyana yapılan yatırımların toplamının 400 milyon liraya yaklaştığını söyledi. Sarıcaoğlu,” Hizmet vaadi ile geldik. Bu sözümüzden de sapmayıp ilçenin çehresini değiştirdik” dedi. Geçmişte doğru dürüst bir yatırım alamayan Kavak’ın AK Parti Belediyecilik anlayışı ile adeta yatırıma boğulduğunu anlatan Başkan Sarıcaoğlu, görevde oldukları yıllar içinde geride bıraktıkları her seneyi onlarca yatırım ile kapattıklarını söyledi. Parktan, çevre düzenlemesine, restorasyondan semt parkalarına, yoldan, spor yatırımlarına, piknik alanlarından içme suyuna, kentsel dönüşümden, turizm yatırımlarına dek her alanda olduklarını belirten Sarıcaoğlu,” AK Belediyecilik anlayışı ile Kavak’ta hizmet çıtasını artık çok yüksek” dedi.

 

 KAVAK’I YENİDEN İNŞA EDİYORUZ

2014 yılından buyana Kavak’ın tüm Cumhuriyet döneminde aldığı yatırımın kat ve kat üzerinde bir yatırım aldığını belirten Sarıcaoğlu, “Dört yıl önce halkımıza yatırım, iş, aş ve gelişen bir Kavak sözü vererek görev talep ettik. Halkımız da inandı ve yetkiyi verdi. Bizde ilçemiz için vaatlerimizin ötesinde geliştirdiğimiz projelerimizi devletimizin de desteği ile hayata geçirerek adeta Kavak’ı yeniden inşa ediyoruz.” diye konuştu. Bugün Türkiye’de emsal yerleşim yerleri içinde işsizliği yenen tek ilçe olduklarını anlatan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, şunları söyledi: “İstihdam sorununu çözmenin öncelikle özel sektör yatırımlarını artırmakla mümkün olacağı inancıyla Kavak OSB’yi canlandırmak için çok ciddi bir çalışma yaptık. Bizim çabalarımıza girişimcilerimiz de olumlu destek verince kurulan fabrikalar ile ilçemiz hayat bulmaya başladı. Bugün çeşitli sektörlere dönük üretim yapan fabrikalarımız imalatları ile dünya ‘ya açılırken yüzlerce gencimiz içinde iş ve aş kapısı oldular. Sonuçta bugün bir zamanlar işsizlik yüzünden gurbete gidenlerin artık tersine göç başlattığı bir Kavak’ı yaşıyoruz”

reklam