reklam
reklam
DOLAR32,3400% -0.07
EURO34,8790% 0.06
STERLIN40,6534% 0.01
FRANG35,7427% 0.57
ALTIN2.393,53% -0,14
BITCOIN63.000,086.125
reklam
Samsun Ses HaberTÜM YAZILARI

Havza Kaymakamı Ayvat ve Belediye Başkanı Özdemir’den Altınbaşak LİDAŞ’a ziyaret

Yayınlanma Tarihi : Google News
Havza Kaymakamı Ayvat ve Belediye Başkanı Özdemir’den Altınbaşak LİDAŞ’a ziyaret
reklam

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza’da çiftçilere önemli ürün depolama ve satma konularında önemli avantajlar sağlayacak olan lisanslı depoculuk uygulaması hayata geçirmek amacı ile kurulan Altınbaşak Lidaş Tarım Ürünleri A.Ş.’yi ziyaret ettiler.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza OSB Müdürü Hasbi Altuntaş, Maden İşleri Esnaf Odası Başkanı Cesur Şahin ile Bakkal ve Bayiiler Esnaf Odası Başkanı Vahit Yılmaz ile birlikte ziyaret Altınbaşak AŞ. TMO Lidaş Tarım Ürünleri A.Ş.’yi ziyaret ederek şirketin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz’i ziyaret ettiler.

Ziyarette Altınbaşak Lidaş Tarım Ürünleri A.Ş. Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile beraberindekilere Altınbaşak Lidaş Tarım Ürünleri A.Ş. kuruluş aşaması, devam eden silo inşaatı ve lisanslı depoculuk uygulaması  hakkında bilgiler verdi.

Altınbaşak Lidaş Tarım Ürünleri A.Ş. Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz tesis maliyetinin tamamının öz kaynakları ile karşılandığını belirterek; “ 13 bin metrekare alanda, 3400 tonluk 12 silo ile toplam 40 bin ton kapasiteli olacak lisanslı depomuz. Çiftçilerimize önemli avantajlar sağlayacak.” Dedi.

İkiz; “Altınbaşak Lidaş Tarım Ürünleri A.Ş. olarak Havza’da hayata geçireceğimiz lisanlı depoculuk sistemi Havzalı çiftçilerimize kazandıracak.”dedi.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat yatırımın bölgeye ve bölge çiftçisine hayırlı olmasını dileyerek; “ Çiftçilerimizin ürününün değer bulması adına lisanslı depoculuk iyi bir uygulama.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Durusun İkiz’e yatırımları için teşekkür ederek; “Havza’da çiftçilere önemli ürün depolama ve satma konularında önemli avantajlar sağlayan lisanslı depoculuk uygulaması hayata geçirilmesi ile çiftçilerimiz kazanacak.  İlçemiz, bölgemiz ve ülkemiz tarımına ve ekonomisine katkıda bulunacak olan Altınbaşak Lidaş Tarım Ürünleri A.Ş.ilçemize hayırlı olsun.” Dedi.

Havza TSO Başkanı Acar ise yapılan yatırımın Havzanın tarıma dayalı ekonomisinin daha da canlanması için  önemli bir adım olduğunu belirterek; “Modern tarım teknikleri ve uygulamaları ile çiftçilerimiz daha fazla kazanmaktalar. Lisanslı depoculukta buna en güzel örneklerden biri. Havza TSO Yönetim Kurulu Üyemiz Dursun İkiz yatırımlarından dolayı tebrik eder, tesisin bölge çiftçisine hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile beraberindekiler şirket bünyesinde kurulan laboratuvar ile inşa çalışmaları devam eden silo alanında incelemelerde bulunarak Altınbaşak Lidaş Tarım Ürünleri A.Ş. Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz’den bilgiler aldılar.

reklam