reklam
reklam
DOLAR32,5674% 0.06
EURO34,8749% 0
STERLIN40,5704% 0.11
FRANG35,6408% -0.16
ALTIN2.435,42% 0,22
BITCOIN66.754,000.663
reklam
Samsun Ses HaberTÜM YAZILARI

Erhan Usta Terme’de incelemelerde bulundu!

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Erhan Usta Terme’de incelemelerde bulundu!
reklam

Samsun Milletvekili Erhan Usta, geçen hafta sel felaketinin yaşandığı Terme ilçesinde incelemelerde bulundu. Usta yaptığı açıklamada sel felaketinin göz göre göre geldiğini söyledi.

Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta, Terme ilçesinde yaşanan sel felaketi ile ilgili incelemelerde bulundu. Sel felaketinden 38 mahallenin zarar gördüğünü ifade eden Usta, vatandaşların çok büyük maddi kaybının olduğunu söyledi. Usta incelemelerde şunları dile getirdi:

“Bilindiği üzere geçen hafta bölgemizde çok büyük sel felaketi yaşandı. Hem vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletmek hem de felaketin boyutunu yerinde tespit etmek amacıyla incelemelerde bulundum. Bölge insanı yaşamını fındık ile sağlıyor. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın çok büyük kayıpları var. Adeta bir yıllık emekleri gitmiş. Bunların sigorta ile halledilmesi mümkün gözükmüyor. Mutlaka devletin, belediyelerin vatandaşlarımızın yaralarının sarılmasında etkin görev alması gerekiyor” dedi.

“İHMAL FELAKET GETİRMİŞ”

Yaptığı incelemelerde vatandaşların sel felaketi konusunda üç yıldır yetkilileri uyardıklarını söylediğini dile getiren Usta,” Maalesef zamanında yapılan uyarılar dikkate alınmamış. Bölgede her sene yaşanan yağışlar bilindiği halde neden hala altyapı ve ıslah çalışmaları konusunda bir sonuç alınamıyor, neden başlanan ihaleler bitirilemiyor? Çiftçinin 1 yıllık emeğinin bedelini kim ödeyecek? Bugün ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımız üç yıldır sorunlarını dile getirdiklerini ancak çözüm bulamadıklarını söylüyor. Felaket adeta göz göre göre gelmiş” şeklinde konuştu.

Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta sel felaketinden zarar gören vatandaşların zararlarının biran önce karşılanması için TBMM’de gerekli görüşmeleri yapacağını sözlerine ekledi.

 

reklam