reklam
reklam
DOLAR32,3400% -0.07
EURO34,8790% 0.06
STERLIN40,6534% 0.01
FRANG35,7427% 0.57
ALTIN2.393,53% -0,14
BITCOIN63.608,00-0.543
reklam
Samsun Ses HaberTÜM YAZILARI

Bomba iddia…Yeni Partinin başına supriz isim geçecek!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Bomba iddia…Yeni Partinin başına supriz isim geçecek!
reklam
Yeniçağ Gazetesi yazarı Ahmet Takan, Abdullah Gül ekibinin Ali Babacan’a kurduracağı yeni partinin başına kimi geçireceğini yazdı.

Yeniçağ Gazetesi yazarı Ahmet Takan, AK PARTİ’den kopan ekibin kuracağı yeni partiye ilişkin yeni bir iddiayı yazdı.

Ahmet Takan, Abdullah Gül ekibinin Ali Babacan‘a kurduracağı yeni partinin başına Adnan Menderes‘in torunu Prof. Dr. Adnan Menderes‘i geçirmek için yoğun bir şekilde uğraştığını yazdı.

Ahmet Takan’ın yeni parti Gül ekibinin yeni planını yazdığı köşe yazısının bir bölümü şöyle:

“Merakınız iyice artmıştır… Peki, Ali Babacan’a kurdurulacak partinin başına kim geçecek diye… Abdullah Gül’ün en yakındaki isimler, yeni oluşumun başı için “Erdoğan’ı çıldırtacak  bir isimden” bahsediyorlar.

Bu tanımlamayı 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP’li Özgür Özel yapmıştı,“Erdoğan’ı çıldırtacak aday açıklayacağız” demişti. Kulislerde onun adı çokça geçmişti ama o iddiaları reddetmişti. Onun adı daha öncede bir çok siyasi oluşumda geçti. Hatta bir ara AK PARTI İzmir belediye başkanlığı içinde yoğun çaba gösterildiğini fakat annesi tarafından uzak tutulduğunu hatırlıyorum…

Dedesi ile aynı adı taşıyor. Mutlu Menderes ve Prof. Dr. Münevver Menderes’in oğlu olan Prof. Dr. Adnan Menderes, Evet, yanlış işitmediniz. Gül’cüler yeni oluşumun başına Adnan Menderes’i geçirmek için yoğun bir şekilde uğraşıyor.

Prof. Dr. Adnan Menderes

Torun Menderes kabul etti mi veya eder mi?.. Gül ve Babacan’ın yakın çevresine bakarsanız, “her şey yolunda, herhangi bir sıkıntı yok”. Ama ben yine de, Adnan Menderes’ten bir cevap gelmedikçe soru işareti koymayı yeğlerim”

Peki: Adnan Menderes’i Yeni Partinin başına geçirmeye çalışan Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün hedefi ne olacak? Onun hedefi zannedersem 2023 olacak.

reklam