reklam
reklam
DOLAR32,4688% -0.05
EURO35,1881% 0.31
STERLIN40,8358% 0.36
FRANG35,6500% 0.35
ALTIN2.431,32% -0,30
BITCOIN62.294,19-2.465
reklam
HALİL DÜZENLİTÜM YAZILARI

Başkan Demirtaş: “Hemşehri dernekleri bu şehrin rengidir”

Yayınlanma Tarihi : Google News
Başkan Demirtaş: “Hemşehri dernekleri bu şehrin rengidir”
reklam

İlkadım’da hizmet veren Hemşehri derneklerine yönelik ziyaret düzenleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Hemşehri dernekleri, şehrimizin rengidir. Sizlerle olan kardeşlik bağımızı daha da güçlendirmek istiyoruz. Hepimizin ortak paydası İlkadım. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Başkan Demirtaş, hemşehri derneklerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak Asarcıklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Başkan Demirtaş’ı Dernek Başkanı Bayram Konuşuk ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

“İlçemizde büyük bir değişim başlattık”

Samimi sohbet havasında geçen ziyarette 5 yılda ilçede hayata geçirdikleri çalışmaları anlatan Başkan Demirtaş, hemşehri dernekleri ile belediyeler arası dayanışmaya önem verdiklerinin altını çizdi. Şehrimizin hak ettiği yatırımlara kavuşabilmesi için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin görüşlerine önem veriyoruz. Sizlerin görüşlerini de işin içine katarak bu şehirde büyük bir değişim ve dönüşümü başlattık. Ataocağı (Büyükler Kreşi), Şefkat Evi (Kimsesizler Evi),Hasta Refakatçi Evi, Mahalle Kreş ve Kültür Evi gibi birçok proje şehrimizde hayat buldu,bulmaya da devam edecek” dedi.

“İlkadım’ı birlikte güzelleştireceğiz”

Ziyaret gezilerine Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Hüseyin Avni Özdemir ve yönetimini ziyaret ederek devam eden Başkan Demirtaş,” Belediyeyi kazandığımız ilk günden itibaren ilçemizin sorunlarını ele alarak sosyal belediyecilik anlayışla insan odaklı hizmetlerle ilçemizi geleceğe taşıyoruz. Emin olun sokağınızdaki bir duvarı boyarken bile rengini sizlerle konuşarak ortak akılla hizmetlerimizi yürütme gayretinde içindeyiz. Hiçbirinizin gönlünü incitecek en ufak bir işin içinde olmadık olamayacağızda. Çünkü ilkadım bizim evimiz, evimizi hep birlikte güzelleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

“Başkan’a Sürpriz doğum”

Ziyaretlerin sonunda Başkan Demirtaş’a dernek başkanları tarafından sürpriz doğum günü pastası kesildi. Dilek tutarak mumları üfleyen Başkan Demirtaş sürpriz doğum günü için herkese teşekkür ederek: ‘’2009 yılından beri ilkadım’a omuz omuza, canla başla hizmet etmeye çalışıyoruz. Evet, bugün benim doğum günüm. Bugünün en önemlisi ise hatırlanmak oldu. Sizlere çok teşekkür ederim’’ dedi.

reklam