reklam
reklam
DOLAR32,4688% -0.05
EURO35,1881% 0.31
STERLIN40,8358% 0.36
FRANG35,6500% 0.35
ALTIN2.431,32% -0,30
BITCOIN62.294,19-2.465
reklam
Samsun Ses HaberTÜM YAZILARI

Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı İkiz’den esnaf odalarına ziyaret

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı İkiz’den esnaf odalarına ziyaret
reklam

Seçim çalışmalarına devam eden Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz çalışmalar kapsamında esnaf odaları ve banka şubelerini ziyaret ettiler.

Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Ak Parti Havza Gençlik Kolları Başkanı Kadircan Şenkal ve ilçe yöneticileri Havza Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük, Havza Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Vahit Yılmaz, Madeni İşler Esnaf Odası, Havza Kahveciler Esnaf Odası ile ilçede faaliyet gösteren banka şubelerini ziyaret ettiler.

Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Avukat Murat İkiz mahallelerde yapmış olduğu konuşmalarda ilçenin ekonomik anlamada gelişmesini için çalışacaklarını belirterek; “Temellerini attığımız ve kurulmasında emeklerimiz olan Havza OSB’de bugün birçok yatırım yapılmakta ve istihdam ile ekonomiye katkı sunulmakta. Bu da ilçe ekonomisinin güçlenmesi demek. İnşallah daha güçlü bir Havza için tüm esnaf odalarımız ve STK’larımızı ile işbirliğinde ilçemiz için çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Türkiye Yüzyılı Vizyonumuz kapsamında Havza için gerçek belediyecilik gayreti ile çalışacağız.”dedi.

reklam