reklam
reklam
DOLAR32,5262% 0.24
EURO34,8757% 0.28
STERLIN40,6635% 0.23
FRANG35,6120% 0.35
ALTIN2.443,27% 0,19
BITCOIN62.942,33-0.813
reklam
Samsun Ses HaberTÜM YAZILARI

YRP Bafra Belediye Başkan adayı Şükrü Neiş’ten Ülkücü Liderlere ziyaret

Yayınlanma Tarihi : Google News
YRP Bafra Belediye Başkan adayı Şükrü Neiş’ten Ülkücü Liderlere ziyaret
reklam
Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye başkan adayı Şükrü Neiş, MHP’nin merhum genel başkanı Alparslan Türkeş ile Ülkü Ocakları’nın efsane Genel başkanı ve BBP eski lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabirlerini ziyaret ederek dua etti.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nden Bafra Belediye başkan adayı olan Şükrü Neiş, Ankara dönüşü kabir ziyaretlerine Bafra’da devam etti.
Bafra şehitliğinde şehitlere dua eden Şükrü Neiş, daha sonra sırasıyla anne ve babası ile Bafra’nın efsane eski belediye başkanı merhum Hasan Aslan, Ali Kale, Mahmut Barutçu, Sami Kaşıkçı Çetin Ertuğrul Dereci ve kimsesizler mezarlığındaki mezarları ziyaret ederek dua etti. Mezarlık ziyaretlerinin ardından ziyaretlerine devam eden Şükrü Neiş Bafra ve Samsun Büyükşehir belediyesi eski başkanı Zihni şahin ile buluşarak hayır duasını aldı.
“Başkan adayları ile buluşacağım”
Şükrü Neiş  yaptığı açıklamada, “Eski belediye başkanlarımızı ziyaret edeceğim ve Bafra için istişarelerde bulunacağım. Ayrıca tüm partilerin belediye başkan adaylarını davet ederek kabul edeceklerine samimiyetle inandığı bir yemekte buluşup istişare etmek istiyorum. Her şey Bafra için anlayışı ile hareket edeceğim. Bu bir Bafra’ya  bir hizmet yarışıdır” Dedi.
reklam