reklam
reklam
DOLAR32,4634% 0.12
EURO34,7553% -0.17
STERLIN40,7182% -0.32
FRANG35,5763% -0.27
ALTIN2.419,05% -0,66
BITCOIN63.404,001.802
reklam
HALİL DÜZENLİTÜM YAZILARI

Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz eczane açılışına katıldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz eczane açılışına katıldı
reklam

25 Mayıs Mahallesi Aydoğan Babaoğlu sokak üzerinde Eczacı Cemal Kaan Altun, tarafından 25 Mayıs Eczanesi düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı.

Hizmete açılan eczanede vatandaşlar, ilaçların yanı sıra kişisel bakım ürünlerini, bebek ürünlerini ve birçok sağlık ürününü bulma imkânına sahip olacak.

Açılış sonrası Cumhur İttifakı ve Ak Parti Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz, Eczacı Cemal Kaan Altun’a yeni iş yerinin hayırlı olmasını temennisinde bulunarak ; “ Havzamıza hayırlı uğurlu olsun. Genç arkadaşlarımızın eğitim – öğretim hayatından sonra Havza’ya dönmesi bizler için gurur verici. Yeni bir iş yeri yeni bir istihdam demektir. Bizde inşallah 31 mart tarihinde yapılacak seçimlerden sonra göreve başladığımızda en çok üzerinde duracağımız konu istihdam olacak. Havza’nın var olan sinerjisini harekete geçirerek gençlerimize iş ve aş imkanı sağlamak için OSB’de yoğun bir mesai harcayacağız. Bugün faaliyete geçen eczanemizin sahibi kardeşimize çalışma hayatında başarılar diliyorum ”dedi.

Eczacı Cemal Kaan Altun, “Eczanemizde tüm resmi kurumların reçetelerini veriyoruz. Ayrıca eczanemizde anne-bebek ürünleri, kişisel bakım ürünleri, kozmetik ürünler ve vitamin ürünlerinde de geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. ” diye konuştu.

Yapılan duanın ardından eczanenin açılışına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Cumhur İttifakı ve Ak parti Havza Belediye Başkan adayı Murat ikiz, Havza İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Kursal, Havza Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Keçeci, CHP İlçe Başkanı Şener Geçit, CHP Havza Belediye Başkan Adayı Eratş Çoban, Havza TSO Başkan Yardımcısı Yakup Akekin, Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Vahit Yılmaz, Muhtarlar derneği başkanı Adem Şahin, davetliler ve vatandaşlar katıldılar.

reklam