reklam
reklam
DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.974,31-1.419
reklam
Samsun Ses HaberTÜM YAZILARI

Aksa Jeneratör ailesi Samsun’da buluştu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Aksa Jeneratör ailesi Samsun’da buluştu
reklam

Türkiye jeneratör sektörünün lideri Aksa, ‘Jeneratör Seçim ve Kullanımı’ eğitimlerini farklı illerde gerçekleştirmeye devam ediyor. Aksa Jeneratör’ün dönemsel olarak çeşitli kentlerde özellikle kamuda çalışan teknik personelin bilgilendirilmesine yönelik düzenlemiş olduğu ‘Jeneratör Seçim ve Kullanımı’ semineri, Aksa Karadeniz Makina koordinatörlüğünde Sheraton Grand Samsun Hotel’de yapıldı.

 

Kamudan ve özel sektörden 110 kişinin katıldığı eğitim seminerin açılış ve selamlama konuşmasını yapan Aksa Karadeniz Makina Genel Müdürü Ramazan Demirtaş,  bu tür çalıştayların  teknik personelin ihtiyaç duyduğu eğitim açığını giderdiğini kaydetti. Demirtaş, ” 2007 yılında kurduğumuz şirketimizde sektörün lider markalarının ürünleriyle profesyonel enerji çözümleri sunmaya başladık. Merkezi Samsun’da olmak üzere Doğu Karadeniz (Trabzon) Bölge Müdürlüğü, Çorum, Kastamonu ve Tokat Şubeleri ile birlikte tüm bölgede ve iki yıldır’da Gürcistan’da hizmet vermekteyiz. Şirketin bünyesinde alanında uzman mühendis ve teknisyenlerden oluşan teknik kadro ile idari ofis kadrosu çalışmaktadır. Bölgemizde 38’i Samsun’da olmak üzere toplam da 47 personel ve sahada aktif 21 araç ile aktif olarak çözüm üretmekteyiz” dedi.

Ramazan Demirtaş – Aksa Karadeniz Makina Genel Müdürü

Aksa Karadeniz Makinanın hem kesintisiz güç kaynağı, hemde jeneratör sistemlerini entegre olarak sunabilen Türkiye’deki  az sayıdaki şirketten birisi olduğunu ifade eden Genel Müdür Demirtaş, ” Aksa Karadeniz Makina olarak, alanında hem satış, hem teknik servis, hem de elektrik altyapı proje ve taahhüt hizmetlerini birlikte vermekteyiz.  Ayrıca, Aksa Jeneratör, İnform Kesintisiz Güç Kaynakları, Fujitsu Klima, Legrand Elektrik Malzemeleri ve Estap Rack Kabinlerinin Karadeniz bölge bayiliğini ve teknik servis hizmetlerini yürütmekteyiz. Şirket bünyesinde altyapı ve proje taahüt, güç kaynağı teknik servisi, jeneratör teknik servisi, satış ve pazarlama, satış sonrası hizmetler, mali ve idari işler birimleriyle çözüm sunduğu müşterilerimize elektrik enerjisinden en doğru şekilde faydalanmalarını sağlamaktayız. Karadeniz bölgesinin Aksa Power Center’ı olarak böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz “şeklinde konuştu.

Erol Sayan – Aksa Jeneratör Kurumsal Satış Müdürü

Jeneratörde Lider

Aksa Jeneratör Kurumsal Satış Müdürü Erol Sayar, katılımcılara ihale öncesi ve ihale sonrası izlenecek stratejiler konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Sayar, ” Amerika’dan Asya’ya, Afrika’dan Okyanusya’ya kadar 170 ülkeye satış yapıyoruz.  Aksa Jeneratör,Türkiye, Çin ve ABD’deki üretim tesisleriyle dünyanın beş büyük jeneratör üreticisinden birisidir. Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda yeni iş birliklerini hayata geçiriyoruz. Firmamız son olarak Japon sanayi devi Mitsubishi ile yüksek teknolojili jeneratör üretmek üzere Asya Pasifik merkezli ortak bir şirket kurdu.  İki büyük markanın üretim ve mühendislik kapasitesini aynı platformda buluşturacak yeni marka ile oluşacak sinerji, yeni projelerde daha etkin rol alınmasını sağlayacaktır” dedi.

Eğitim seminerinin son bölümünde Aksa Holding Eğitim Uzmanı İhsan Yavuz Ermiş, katılımcılara jeneratörün çalışma prensibinden bakım ve onarımlarına kadar çok geniş bir alanda seminer verdi. 

İhsan Yavuz Ermiş – Aksa Holding Eğitim Uzmanı

AKSA Jeneratör Hakkında

1968 yılında Ali Metin Kazancı’nın kurduğu elektrikli motor fabrikasıyla üretim yolculuğuna başlayan AKSA, 1984 yılında ilk jeneratörünü üretti ve kısa zamanda elektrik enerjisi temini için makine ve donanım üretimi konusunda uzmanlaşarak, dünyadaki sayılı jeneratör üreticilerinden biri oldu. 1994 yılında Aksa topluluğunun Kazancı Holding adı altında birleşmesi ve yeni organizasyonu ile Aksa Jeneratör bugünkü yapısına ulaştı. Uzun yıllardır Türkiye jeneratör pazarının lideri olan Aksa, 3 kıtada üretim ile 160 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Üretiminin yüzde 50’den fazlasını ihraç eden Aksa Jeneratör; İstanbul dışında Çin’de ve Amerika’da bulunan üretim tesisleriyle, Asya, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Amerika’da bulunan 14 ofisi ile küresel sektörde ilk 5 firma arasındadır. Doğal gazlı jeneratörlerin dünyadaki ilk üreticilerinden biri olan Aksa Jeneratör senkron jeneratör projelerinde tartışmasız üstünlüğünü korurken, Ar-Ge yatırımları ile daha düşük yakıt sarfiyatlı, daha düşük ses seviyeli ve çevre dostu jeneratörler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

reklam