Büyükşehir İçin Flaş Kulis

Yayınlanma Tarihi :

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri için geri sayım başladı. Siyasi partiler seçimlere güçlü adaylar ile girmeye hazırlanırken Samsun Büyükşehir Belediye başkanlığı için flaş bir isim gündeme geldi.

2017-2020 yıllarında Samsun Valiliği görevinde bulunan ve Samsunspor taraftarlarının ‘Osman Baba’ diye adına besteler yaptığı merkez valisi Osman Kaymak’ın aday olabileceği iddia edildi. Sosyal medyada ‘Büyükşehir için flaş kulis’ etiketiyle yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

 Samsun’da valilik yaptığı dönemde Samsun halkının ve #Samsunspor taraftarlarının çok sevdiği isim Osman Kaymak’ın AK Parti’den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olacağı öne sürülüyor. “Osman Baba” aday olursa seçimleri siler süpürür”

“Samsun’da güzel izler bıraktım”

Her zaman Samsun’un ve Samsunspor’un kendisinde ayrı bir yeri ve değeri olduğunu ifade eden eski Samsun Valisi Osman Kaymak bir süre önce geldiği Samsun’da çeşitli temaslarda bulundu. Vali Kaymak bu ziyaretlerde yaptığı konuşmada,”İnsan hayatına dokunan, şehir için önem arz eden projelerin tamamlanma aşamasına gelmesini takdirle karşılıyorum. Gerçekleştirilen çalışmalar çevre illere de örnek oluyor. Burada görev yaptığım yıllarda bu şehre ait çok özel duygular ile ayrıldım ve aynı duygular ile bu gün bir kez daha burada olmaktan çok mutluyum. Mühim olan çalıştığımız yerlerde güzel iz bırakmak, güzel hatıralarla ayrılmaktır. Bunu da Samsun da başardığımı görüyorum” dedi.

Resim

 

Basın No: