ASİYAD, Samsunluların Ankara’da buluşma noktası olduğunu bu yıl da gösterdi!

Yayınlanma Tarihi :

Ankara’nın en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan  Ankara Samsun Sanayici, İş İnsanı ve Yöneticiler Derneği (ASİYAD) her yıl düzenlediği iftar programının bu yıl beşincisini büyük bir katılımla gerçekleştirdi.
Ankara Green Park Otel’de gerçekleştirilen iftar davetinde bin 200 kişinin üzerinde davetli ile siyasetten ve iş dünyasından seçkin isimler bir araya geldi.
Programın açılış konuşmasını yapan ASİYAD Genel Başkanı Osman Yılmaz, “Değerli hemşerilerim, ASİYAD ailesi olarak kurulduğumuz ilk günden bu güne kadar en büyük amacımız, Samsunlu iş insanlarını, bürokratları, yöneticileri ve geleceğimizin teminatı gençlerimizi aynı çatı altında buluşturmak ve bir gönül köprüsü oluşturmaktı. Şu ana kadar yapılan çalışmalarla ve arkadaşlarımızın özverili gayretleri ile ASİYAD bunu başarmıştır. ASİYAD, bütün Samsunluların Ankara’daki buluşma noktası olmuştur. Bu gösterilen başarı hepimizindir. Bize bu heyecanı ve gücü veren çok değerli hemşehrilerime candan teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN YILMAZDAN GENÇLERE SICAK MESAJ

Birlik ve beraberlik mesajları veren Osman Yılmaz, gecede Samsun gençliğine de seslenerek gençlere verilen değere de vurgu yaptı. Başkan Yılmaz, Ankara’da üniversitelerde okuyan gençlerle başlattığı “Sağlam Adımlar Güçlü Gelecek” Projesi’nin detaylarını paylaşarak gençliğe verdiği değerin ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Genç ASİYAD üyelerinin programa eşlik eden görsel şöleni Samsun gençliğinin dinamik ve değerlerine sahip çıkan bir gençlik olduğunu bir kez daha hatırlattı.

SİYASET VE BÜROKRASİ CAMİASI YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Samsunluların buluştuğu iftar davetine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan misafirlere seslendi. Gençlik ve Spor eski Bakanı, Dış İşleri Komisyon Başkanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç davetliler arasındaydı. Konuşmalara Ak Parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı, İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve 25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Samsun milletvekili Hüseyin Edis ile devam edildi. İftar programına; Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ile STK’ları temsil eden ASİYAD Samsun Başkanı Savaş Gömeç, SAMKON Başkan Vekili ve SAMDEF Başkanı Metin Şenel, SAMKON Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mete Koca, Bursa Federasyon Başkanı Savaş Otruş, Anadolu SADEF Başkanı Halit Katı, SADEF Genel Sekreteri İbrahim Deniz, ASDEF Başkanı İbrahim Işık, LADEF Başkanı Fatih Zeybek, Sakarya Dernek Başkan Vekili Hafi Gündoğdu iştirak ettiler. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Başkanı Sadık Piyade, Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman, ile çok sayıda hakim, savcı ve emniyet müdürü davetliler arasındaydı.
İftar programını noktalamadan önce, programa katkılarından dolayı geceye destek veren firma ve isimlere teşekkür plaketleri ASİYAD Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edildi.

Basın No: