Vali Osman Kaymak Bayramı Mesajı Yayınladı

Yayınlanma Tarihi :

Samsun Valisi Osman Kaymak Kurban bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vali Kaymak Mesajında:

“Ülkemizin dört bir yanında insanların birbirleri ile kaynaştığı; başta sevgi olmak üzere, milletimizin kültüründe ve tarihi derinliklerinde var olan bütün ahlaki meziyetlerin bir bütün halinde milletçe paylaşıldığı bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurban bayramı; barışın, birliğin, yoksula, kimsesize umut olmanın bayramıdır. Her türlü dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı bu müstesna günleri, eş, dost ve akrabalarımız ile yaşamak, yardıma muhtaç ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak, inancımızın ve kültürümüzün bir gereğidir.

Milletçe birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği bu bayram günlerinde; aziz şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti olan onurlu aile fertleri ve yakınlarını bir kez daha minnetle ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve ailelerini unutmamak, akrabalık, komşuluk ve dostluk bağlarını pekiştirmek, aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle kucaklaşmak bizleri daha da güçlü kılacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Samsunlu hemşehrilerimin olmak üzere; tüm İslam âleminin bayramını kutlar, her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini diler; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

 

Basın No: