reklam
reklam
DOLAR32,5065% -0.03
EURO34,8737% 0.5
STERLIN40,5003% 0.84
FRANG35,6548% 0
ALTIN2.427,71% -0,21
BITCOIN66.216,00-0.323
reklam
Bülent GürkanTÜM YAZILARI

Türkiye’nin vitrini

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

Gelenek oluşturmak zordur. Sabır ister, özveri ister, yoğun çaba ister ve organizasyon becerisi ister. 2013 yılından bu yana her yıl gelişerek devam eden Turkish Airlines Open, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkıları, sponsorun desteği ve Türkiye Golf Federasyonu’nun organizasyon gücüyle giderek bir geleneğe dönüşüyor. Söze girerken başta bu organizasyonun alındığı tarihten itibaren tüm desteğini veren golf aşığı Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na ve Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na camia adına bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Geride kalan altı yılda Tiger Woods’tan Brooks Koepka’ya, Rory McIlroy’dan Lee Westwood’a birçok golf efsanesini ağırlayan Turkish Airlines Open bir kez daha en iyilerin mücadelesine sahne olacak. 2013-2015 yılları arasında turnuvaya ev sahipliği yapan Montgomerie Maxx Royal bir kez daha tarihe tanıklık edecek.

European Tour Race to Dubai sıralamasında ilk 70 sırada yer alan oyuncuların katılabildiği turnuvada bu yıl, son iki yılın Turkish Airlines Open şampiyonu İngiliz Justin Rose’un yanı sıra European Tour genel klasman lideri Avusturyalı Bernd Wiesberger, 2016 Masters şampiyonu İngiliz Danny Willett, 2018 Masters şampiyonu Amerikalı Patrick Reed, 2018 Britanya Açık şampiyonu İtalyan Francesco Molinari ve 2019 Britanya Açık şampiyonu Shane Lowry gibi ünlü isimler sahaya çıkacak.

Son dönemde dış basında olumsuz haberlerle gündem olan Türkiye, 7-10 Kasım arasında golfle manşetlere çıkacak. Organizasyonu televizyon başında izleyecek milyonlarca golf tutkunu Belek’in, Antalya’nın ve Türkiye’nin güzelliklerini görecek.

Golf Dünyası dergisi olarak Turkish Airlines Open’ın imzalarının atıldığı günden itibaren organizasyona tüm gücümüzle destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘turnuva rehberi’ formatında bir sayı hazırladık. Organizasyon boyuncu sosyal medya hesaplarımızdan da turnuvayla ilgili kesintisiz bilgi akışı sağlamaya çalışacağız.

Herkese iyi oyunlar…

 

reklam