reklam
reklam
DOLAR32,5455% -0.04
EURO34,9069% 0.08
STERLIN40,6015% 0.11
FRANG35,7443% 0.05
ALTIN2.430,69% 0,02
BITCOIN66.530,00-0.129
reklam
Samsun Ses HaberTÜM YAZILARI

Sevdamız Samsun platformundan öğrencilere kırtasiye yardımı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sevdamız Samsun platformundan öğrencilere kırtasiye yardımı
reklam

Sevdamız Samsun Platformu üyeleri, Dünya Şampiyonu Efsane güreşçi Yaşar Doğu’nun köyünde öğrencilere kırtasiye malzemesi hediye etti. 

Semra Güler – Sevdamız Samsun Platformu’nun öğrenciler için kırtasiye malzemesi hediyeleri devam ediyor. Platorm son olarak  Samsun’un Kavak ilçesinde bulunan Efsane güreşçi Yaşar Doğu’nun, köyü olan Emirli Köyündeki öğrencilere kırtasiye malzemesi hediyelerini verdi.

Sevdamız Samsun Platformu üyeleri Emirli Ortaokulu tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Emirli Ortaokulunda eğitim gören  öğrenciler hediyeler için platform yönetimine teşekkür etti. Öğrencilerin mutlululukları gözlerinden okunuyordu.

Öğrencilerin ülkenin geleceği olduğunu söyleyen Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, “Samsun’umuzun her köyü ayrı güzel ve hepsi birbirinden değerli. Son olarak Samsun’umuzun ülkemizin gururu olan efsane güreşçi Yaşar Doğu’nun, doğup büyüdüğü köy olan Emirli’de öğrencilerimizi sevindirdik. Pırıl pırıl bakan bu çocuklarımız ülkemizin ve Samsunmuzun geleceği. Aralarından eğitimci, siyasetçisi, doktor gibi birçok kulvarda yer alacak insanlar çıkacağından şüphemiz yok” açıklamalarında bulundu.

Emirli Ortaokulu’nda gerçekleşen programa Genel Başkan Nuri Seven ile birlikte Sevdamız Samsun Platformu Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zahit Değirmenci de katılımda bulundu. Değirmenci, tek amaçlarının Samsun’un çıkarlarını savunmak ve bu ildeki çocuklar için güzel bir gelecek hazırlamak  olduğunu söyledi ve “Platformumuzu kurduğumuz ilk günden bu yana kişisel menfaatleri bir kenara bırakıp, sadece Samsun’umuzun çıkarlarını savunduk. Çocuklarımızı düşündük, bu şehirde yaşayan herkesi düşündük ve düşünmeye de devam edeceğiz” diyerek sözlerine ekledi. Genel Başkan Seven, Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük’e teşekkür etti.

reklam