reklam
reklam
DOLAR32,6007% 0.36
EURO34,7185% -0.12
STERLIN40,5110% -0.27
FRANG35,9526% 0.91
ALTIN2.524,61% 1,62
BITCOIN1.995.892-1.19
reklam
Samsun Ses HaberTÜM YAZILARI

SAMOSD’DAN İNSANLIĞA DOKUNAN YARDIM 

Yayınlanma Tarihi : Google News
SAMOSD’DAN İNSANLIĞA DOKUNAN YARDIM 
reklam
Otomobil severlerin okullara yardım için düzenlediği etkinlikle ilgili Samsun Otomobil Severler Dayanışma Kulübü SAMOSD Başkanı Anıl Ahmet Yiğit, “Bu sene Canik’te ise hedefimiz 750-800 öğrenciyi sıcak tutabilmek” dedi. 
 Müberra Taşçı (Samsun Ses Haber) –Samsun Otomobil Severler Dayanışma Kulübü SAMOSD Başkanı Anıl Ahmet Yiğit, ve birçok üye Canik Kültür Merkezi’nde belirledikleri okullara yardım yapmak için bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ve birçok üye katıldı. Hediye çekilişleri yapıldıktan sonra halk oyunları ile devam eden etkinlik sona erdi.
“Bu bir hayırseverler kulübü”
SAMOSD’nin aslında bir hayırseverler kulübü olduğunu ifade eden Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, “SAMOSD Başkanı Anıl Ahmet Yiğit Bey bana bu konudan bahsettiği zaman çok sevindim. Çocuklarına sahip çıkan millet geleceğinede sahip çıkar. Maddi durumu olmayan öğrencilerimizin elinden bizim tutmamız gerekir. Bende zamanında çok zor şartlar altında okudum. Bu kulübün 2.yılında böyle güzel işler yapmanız bizler için büyük önem arz ediyor. Bu kulüp Samsun Otomobil Severler Dayanışma Klübü değil aslında bir hayırseverler kulübüdür” dedi.
“Hedefimiz 750-800 öğrenciyi sıcak tutabilmek”
Yapılan yardımların devam edeceğini söyleyen SAMOSD Başkanı Anıl Ahmet Yiğit, “Bugün SAMOSD 2.yılını kutluyor. Bugün insanlara halk oyunları ve çekiliş gibi oyunlar hazırladık. Topluluk olarak 3 bin 700 kişiyiz. Benim için bugünün anlam ve önemi çok büyük çünkü bazı okullara yardımda bulunmuş olacağız. Canik kırsalında okuyan öğrencilerimize onları bir nebzede olsun sıcak tutabilmek için atkı, bere ve eldiven yardımı yapacağız. Geçen sene Asarcık’taki bazı okullara 332 tane atkı, bere ve eldiven yardım yaptık ve eğitimler verdik. Bu sene Canik’te ise hedefimiz 750-800 öğrenciyi sıcak tutabilmek. Bu yardımlar her sene dahada büyüyerek devam ediyor. Bu yardımın dışında Ramazan ayında 200 tane aileye erzak yardımı yaptık. Bir okul ile anlaşarak kan bağışında bulunduk. Bu yardımların devamı gelecek. Canik’teki okullara İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte Canik’teki bazı okullara eğitimler vereceğiz. Bu eğitimler öğrencilerin trafik kurallarını daha da iyi bilmesini ve farkında olmalarını sağlayacak. Ağaç yaşken eğilir diye düşünüyoruz bu yüzden çocukları eğitmek istiyoruz” diye konuştu.
“Temsilciliklerimiz giderek artıyor”
Son olarak kulüple ilgili bilgi veren Başkan Yiğit, “SAMOSD Kulüp üyesi yolda kalmaz sloganıyla dahada büyümeye devam ediyoruz. Sinop ve Samsun ile sınırlı olan temsilciliğimiz bu sene 10 ile çıktı. Bu iller İstanbul, İzmir, Kastamonu, Elazığ, Sivas, Çanakkale, Sinop be Amasya illerinde temsilciliklerimiz. Bu illerde yolda kalan üyelerimiz bize ulaştığı zaman her türlü yardımda bulunuyoruz” şeklinde konuştu.
reklam