reklam
reklam
DOLAR32,4456% -0.03
EURO34,8065% 0
STERLIN40,7740% 0.45
FRANG35,6623% 0.16
ALTIN2.477,92% 0,63
BITCOIN2.026.989-3.41
reklam
Ayse DogangunesTÜM YAZILARI

RMB’NIN CAZIBESI

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

Bu yazımda sizlerle Çin hükümetinin yeteneği, projesi, hazırda Firmasi olan fakat sermaye güçlüğü nedeni ile kendini geliştiremeyen veya kapatmak zorunda olan “Teknoloji” firmalara hizmet amaçlı kurduğu parklardan birini yazdım. Şangay Okyanus Mühendislik Ekipmanları Üretim İnovasyon Merkezi A.Ş.

Ulusal Kominist Partisi 18. Ulusal Kongresi’nin raporu ilk olarak “okyanus güçleri” stratejisini önerdi: Çin Ulusal Kominist Partisi Ulusal Kongresi’nin raporunda açıkça “deniz gücünün inşasını hızlandırmak” istendi ve deniz ekonomisinin ulusal ekonominin gelişmesi için önemli bir motor olması için çaba sarf edildi. Buna dayanarak, üssün gelişme stratejisi, bölgesel endüstriyel desteğin karşılanmasından hizmet orta ve uzun vadeli ulusal stratejiye uymaya kadar yeni bir dönüşüm geçirdi. Bu, Lingang Marine Yüksek Teknoloji Sanayileşme Üsünün son 10 yıldaki ilk dönüşümü oldu.

Şimdi, Şanghay belediye hükümetinin hedef yönelişine göre, Şangay Lingang yüksek teknoloji Bölgesi, uluslararası etkiye sahip deniz yüksek teknoloji sanayileşme üssü haline gelecekti.

“Şirketin bir başka işlevi de deniz teknolojisi başarılarını üretkenliğe dönüştürmek.

Çin’deki kalkınma bölgelerinin veya parklarının çoğu aynı gelişim moduna sahip, bu nedenle işletmelerin tek bir toprak parçasına yerleşmeleri sorun olmuyor. Tabanın ana görevi deniz bilimi ve teknolojisinin sanayileşmesini teşvik etmek ve ihtiyacı olan devlet, sanayi, eğitim, araştırma ve altın gibi entegre bir kalkınma modeli oluşturmak için mekanizmalar geliştirmek.

Şirket, Kasım 2007’de, 300 milyon yuan kayıtlı sermaye ile kuruldu, Pudong Yeni Bölgesi, Lingang Yeni Şehri, Şangay’ın güneyinde bulunan Lingang Denizcilik Yüksek Teknoloji Sanayileşme Üssü’nün geliştirilmesinin ana kuruluşu oldu.

Amaç, yüksek düzeyde deniz seviyesi, yüksek teknoloji ve yetenek kümesi oluşturmak. Kendine özgü özellikleri, makul düzeni, güzel ortamı ve sürdürülebilir gelişimi ile uluslararası bir ileri teknoloji sanayileşme üssü.

Şirket, yetenekleri sergileme aşamasını sağlayacak iyi bir kurumsal kültüre, mükemmel bir çalışma ekibine, rahat bir çalışma ortamına, yüksek  maaş ve geniş bir geliştirme alanına sahip.

Şirketin gelişim ihtiyaçları nedeniyle, yetenekler halka açık.

İlgilenen taraflar, özgeçmişinizin, maaş şartlarının, son fotoğrafları, diplomaların ve ilgili yeterlilik sertifikalarının bir kopyasını firmaya göndermesi yeterli oluyor.  “ Çalışmak isteyenler için”

Şirket bugun altında, 72.5 milyon yuan

195 milyon yuan

12 milyon

320.9 milyon yuan

30 milyon yuan kayıtlı sermayeleri olan 5 firma bulunuyor. Bu sermayeler kendini, firmasını yasal şartlara uygun destek ihtiyacı olan firmalara veya yeteneklere ayrılmıs.

Ne dersiniz Turkiye’de teknolojiye büyük sermayeler harcar, yeteneklere ve firmalara bir alan acar mi dersiniz?

   Ayse DOGANGUNES

         SHANGHAI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reklam