reklam
reklam
DOLAR32,5728% 0.09
EURO35,0382% 0.55
STERLIN40,8639% 0.65
FRANG35,6731% 0.32
ALTIN2.432,79% 0,40
BITCOIN64.294,02-3.737
reklam
Samsun Ses HaberTÜM YAZILARI

Kıvanç Tatlıtuğ Yüksek Ateşle Hastaneye Yatırıldı!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kıvanç Tatlıtuğ Yüksek Ateşle Hastaneye Yatırıldı!
reklam

Corona virüs nedeniyle tedavi altına alınan Kıvanç Tatlıtuğ corona virüsü test sonucu belli oldu. Kıvanç Tatlıtuğ’un corona virüs şüphesiyle hastaneye yatırılması magazin gündemine bomba gibi düştü.
Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dünya çapında 40 binden fazla kişinin canına mal olan corona virüsün Türkiye’ye sıçramasının ardından eşi Başak Dizer ile kendilerini izole etmek için Kemerburgaz’daki orman içindeki ağaç evlerine taşınmıştı.Ünlü oyuncu Yapılan değerlendirmelerin ardından test sonucu “ negatif ” çıktı.

Corona virüs nedeniyle tedavi altına alınan Kıvanç Tatlıtuğ corona virüsü test sonucu belli oldu!
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile gittiği hastanede yapılan koronavirüs testinin negatif çıktığını söyledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tatlıtuğ, “yapılan tetkikler sonucunda akciğerimde küçük bir alanda zatürre odağı tespit edildi. Bununla ilgili olarak takip ve tedavi altına alındım. ” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile geldiğim hastanede, yapılan tetkikler sonucunda akciğerimde küçük bir alanda zatürre odağı tespit edildi. Bununla ilgili olarak takip ve tedavi altına alındım.
Bugün Covid-19 test sonucumun negatif geldiğini öğrendim. Yarın yapılacak son kontrollerim sonucuna göre gerekirse evde takip ve tedavime karar verilecektir. Ülkemizde özellikle bu dönemde yoğun mesai harcayan sağlık personellerine çok teşekkür ediyor, başta Covid-19 ile mücadele eden hastalar olmak üzere tüm hastalara Allah’tan şifa diliyorum. Dualarımız sizinle. Ben iyiyim… İlginize teşekkür ederim..”

reklam