reklam
reklam
DOLAR32,3824% 0.18
EURO35,0243% -0.2
STERLIN40,9824% 0.19
FRANG35,9377% 0.23
ALTIN2.326,04% 0,24
BITCOIN2.267.758-1.08
reklam
Samsun Ses HaberTÜM YAZILARI

Kaymakam Hanım gönülleri fethetti

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kaymakam Hanım gönülleri fethetti
reklam

Ordu’nun Gürgentepe ilçesine bir yıl önce atanan Kaymakam Nursel Özdemir, yaptığı çalışmalar ile kısa sürede ilçe halkının sevgilisi oldu. İlçe halkı ile kısa sürede sıcak diyaloglar kuran Kaymakam Nursel Özdemir, gün oldu fındık bahçesine girdi belinde sepeti ile fındık topladı, gün oldu habersiz vatandaşları evlerinde ziyaret edip onlarla yer sofrasında orucun açtı. Gürgentepe Kaymakamı şimdi de ‘Özürlü’ bir vatandaş için yaptırdığı kulübe ile gönülleri fethetti.

Ordu’nun Gürgentepe ilçesinin kadın kaymakamı Nursel Özdemir, bir hafta önce kırsal mahallelere yaptığı ziyaretinde yol kenarında yoğun yağmurun altında, geçen araçlara el sallayan özürlü Salih Belen’i (27) fark etti. Belen’in yaz kış, yağmur çamur demeden geçen araçlara el salladığını öğrenen Kaymakam Özdemir, harekete geçti ve Salih için özel bekleme durağı yaptırdı. Kaymakam  Özdemir’in özürlü bir genç için yaptırdığı özel bekleme alanı hem büyük takdir topladı hem de görenleri duygulandırdı.

SALİH’LE BİRLİKTE EL SALLADI

Salih Belen’le, durakta oturup bir süre sohbet eden Kaymakam Özdemir, yoldan geçen araçlara onunla birlikte el salladı. Özdemir’e Gölköy Kaymakamı Necdet Özdemir de eşlik etti. Kaymakamların bu davranışı ise hem duygulandırdı hem de büyük takdir topladı.

“HALK KAYMAKAMI ÇOK SEVİYOR”

Konuyla ilgili konuşan baba Cemal Belen, Gürgentepe kaymakamı Nursel Özdemir’in davranışının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Oğlum Salih, doğuştan işitme ve konuşma özürlü. Yaz kış demeden orada bekliyor, geçen araçlara el sallıyor. Kimi el sallıyor kimi de harçlık veriyor. Halkımız kaymakamımızı çok seviyor. Vatandaşla hemhal oluyor” dedi.

Salih Belen için yapılan özel bekleme durağının geçici olarak yapıldığı, daha sonra yenileneceği öğrenildi.

 

reklam