Genel Müdür Yıldız: “Faturanın yarısı SASKİ’den”

Yayınlanma Tarihi :

Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Fatih Yıldız, sosyal medya üzerinden açıklama yaparak engelli vatandaşların su faturalarına yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nden (SASKİ), engelli vatandaşlara destek geldi. SASKİ Genel Müdürü Fatih Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla engelli vatandaşların su faturalarına yüzde 50 indirim uygulayacaklarının müjdesini verdi.

Abonelik işlemleri konutta aile üyesi tarafından yapılabilecek

Ekonomik durumlarına bakılmaksızın, Samsun’da yaşayan bütün engelliler için geçerli olacağını belirten Yıldız; “Samsun’da yaşayan tüm engellilerimizin ikamet ettiği konutun su faturası tutarında 01.01.2020 tarihinden itibaren yüzde 50 indirim sağlanacaktır. Üstelik abonelik işlemleri, engelli bireyin ikamet ettiği konutta yaşayan diğer bir aile üyesi tarafından yapılabiliyor” dedi.

SASKİ olarak engelli vatandaşların yaşam konforlarını arttırmak için aşkla çalışmaya devam edeceklerini de vurgulayan Yıldız, bu müjdeli haberle engellilerin yüzlerini güldürdü.

Basın No: