Erhan Usta: “Severek Ayrılalım”

Yayınlanma Tarihi :

AK Parti’den ayrılan ve yeni parti kuran Ali Babacan’ın partisinde yer almasına kesin gözüyle bakılan bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta konuyu açığa kavusturdu.
MHP’den ihracının ardından Ali Babacan’ın yanında yer alması beklenen bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta iddialara açıklık getirdi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Erhan Usta şu ifadelere yer verdi:

“Önemli bir kısmı üst düzey yöneticilikle geçen 26 yıllık bürokrasi ve 5 yıllık siyasi hayatımda hep devletimizin ve milletimizin refahı için çalıştım. Bedeli ne olursa olsun ilkelerimden taviz vermedim. Milletimizin de bu tutumumu taktir ettiğini memnuniyetle müşahede ettim.
ALİ BABACAN PARTİNİN KURUCULARI ARASINDA YER ALMAMI İSTEDİ
Bir süredir medyada Sayın Ali Babacan ve arkadaşlarının kuracağı siyasi partide yer alacağıma dair haberler çıkmaktadır. Sayın Babacan’dan, partinin kurucuları arasında yer alma teklifi aldım. Bu konuda kendilerine teşekkür ederim.

TEKLİFİ KABUL ETMEDİM
Ancak, özellikle Samsun’da yaptığımız kapsamlı değerlendirme ve istişareler sonucunda, Parti Programındaki bir kısım görüş ayrılıklarımızdan dolayı bu teklifi kabul edemeyeceğimi ifade ettim. Sayın Babacan ve ekibine gönülden başarılar diliyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Basın No: