reklam
reklam
DOLAR32,5999% 0.34
EURO34,8211% 0.18
STERLIN40,4534% -0.43
FRANG35,8280% 0.59
ALTIN2.508,34% 0,96
BITCOIN2.117.7852.358
reklam

Büyük Randevu Bayramdan Sonra

Yayınlanma Tarihi : Google News
Büyük Randevu Bayramdan Sonra
reklam

23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri için adaylar çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu arasında yapılması planlanan Televizyonda canlı yayına çıkma çalışmalarının hazırlıkları devam ediyor.

Cumhur İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, canlı yayına çıkma konusunda CHP ile bayramdan sonra görüşme yapılacağını duyurdu.

Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu 23 Haziran’da yeniden yapılacak seçimler öncesinde katıldığı programlarda Binali Yıldırım ile canlı yayında tartışmak istediğini dile getirmişti.

ORTAK YAYIN KONUSUNDA TEMASA GEÇİLECEK

Yıldırım, özellikle CHP’li İmamoğlu’nun da talepte bulunduğu ortak yayın konusunda “Prensipte bir problem yok. Bayramdan sonra CHP ile temasa geçilecek.” açıklamasını yaptı.

Yıldırım, “Arkadaşlarımız görüşüyorlar. Artık o hazırlıkları, detayı, günü, içeriği, kuralları… Tabii bu yayının İstanbullulara bir katkı sağlamasını önemsiyorum. Tercihim, ağırlıklı İstanbul olmalı. Onu söyleyince de onu da çarpıttılar. Korkuyor musun diğer konularda cevap vermeyeceğin için mi istemiyorsun gibi aslı astarı olmayan şeyler söylediler. Her şeyi konuşurum ben. Arkadaşımızın siyasi tecrübesinden kat kat tecrübem var, yaşadıklarım da var. Bu bir hakikat. İstanbul’da belediyeciliğim 1994’te başladı. Yeni İstanbul’a aday oluyor filan değilim. Cumhurbaşkınımızla dört buçuk sene beraber İstanbul’da beraber çalışmışız.”ifadelerini kullandı.

 

reklam

YORUM YAP