reklam
reklam
DOLAR32,5144% -0.11
EURO34,7895% -0.24
STERLIN40,4776% -0.12
FRANG35,6075% -0.27
ALTIN2.428,55% -0,06
BITCOIN66.353,020.33
reklam
Samsun Ses HaberTÜM YAZILARI

Bu yolun sonu şampiyonluk!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Bu yolun sonu şampiyonluk!
reklam

Yılport Samsunspor’da teknik kadro ve oyuncular akşam yemeği sonrası bir araya gelerek moral depoladı. Yılport Samsunspor’da teknik kadro ve oyuncular akşam yemeği sonrası bir araya gelerek moral depoladı.

Kırmızı-Beyazlılar yarın deplasmanda karşılaşacağı Pendikspor maçı öncesi İlkadım ilçesindeki Jaja Cafe’de bir araya gelerek keyifli vakitler geçirdi. Yemeğe Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Erkanat, Genel Menajer Mustafa Aztopal, Teknik Menajer Yücel Uyar, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Kulüp Müdürü Soner Soykan, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

İDMAN HIRSLI GEÇTİ

Kırmızı-Beyazlılar, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Oyuncuların ortaya koyduğu hırslı ve istekli görüntüsü teknik ekibi de memnun ediyor

TFF 2. Lig 19. hafta müsabakasında cumartesi günü Pendikspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Yılport Samsunspor‘da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde yapılan idmanda oyuncuların performansları teknik ekibi memnun ediyor. İdmana sakatlıkları bulunan Okan Dernek, Bünyamin Cesur Karataş, Yalçın Kılınç ve Ahmet Altın katılmadı.

PENDİKSPOR’A KONUK OLACAK

Yılport Samsunspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 19. haftasında Cumartesi günü Pendikspor’a konuk olacak. Karşılaşma öncesi lider durumda olan Kırmızı-Beyazlılar bu mücadelede de mutlak galibiyet hedefliyor.

reklam