‘Birlikte yürüyelim izimiz yol olsun’

Yayınlanma Tarihi :

Havza ‘ya bağlı İmircik’t Mahallesinde, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde piknik şöleni düzenlendi.

İstanbul’da faaliyet gösteren İmircik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince bu yıl ikincisi düzenlenen İmircik Piknik Şöleni, mahalle ve çevre halkının katılımıyla yapıldı.

Mahalle Muhtarı Mustafa Kormaz ise iki yıldır düzenlenen piknik ile bayramların daha güzel yaşandığına değinerek; “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Pikniğimize katılan ve emeği herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Dernek Başkanı Hüseyin Korkmaz da bu yıl ikinicini düzenledikleri etkinliği geleneksel hale getirmek için çalışacaklarını belirterek; “Derneğimizin sloganı ‘Birlikte yürüyelem izimiz yol olsun’ diyerek yola çıktık ve inşallah bu yollada bizler ve bizden sonrakiler yürümeye devam edecekler. Bizlere her zaman destek olan Havza Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.. Allah’ım birlik ve beraberliğimiz daim etsin.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin özdemir Havzalıların birlik ve beraberliğine katkı verecek olan her türlü etkinliğe katkı vermeye çalıştıklarını kbelirterek; “Bayramı bayram gibi yaşanan tüm İmrcik halkımıza teşekkür ediyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliğinin güzel bir örneği. Tüm katılımcıların ve halkımzıın Kurban Bayramını kutlarım.” Dedi.

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Hüseyin Korkmaz ve Mahalle Muhtarı Mustafa Kormaz birlikte pikniğe katkılarından dolayı Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e plaket takdim ettiler.

Program piknik ağası ihalesi, çeşitli oyunlar ve etkinlikler ile piknik şöleni devam etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir pikneğe katılan aileleri ziyaret ederek bayramlaştı.

Basın No: