reklam
reklam
DOLAR32,5073% -0.11
EURO34,9718% 0.37
STERLIN40,7943% 0.52
FRANG35,6244% 0.18
ALTIN2.430,63% 0,31
BITCOIN63.936,15-3.612
reklam
Samsun Ses HaberTÜM YAZILARI

Acar petrolden farkındalık etkinligi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Acar petrolden farkındalık etkinligi
reklam

Otizmli öğrencileri sosyal hayata kazandırmak amacıyla bugün Atakum Eğitim Kurumları’nda bulunan otizmli öğrenciler Acar Petrol’ü ziyarette bulundu.

Samsun Ses Haber – Samsun’da bulunan Acar Petrol İşletme Sahibi Orhan Acar ve Atakum Eğitim Kurumları Müdürü Mustafa Yiğit, otizmli öğrencileri sosyal hayata kazandırmak amacıyla bugün anlamalı bir etkinlik düzenledi. Acar Petrol ofisini ziyarette bulunan otizmli öğrenciler çalışanlarla birlikte çok güzel vakit geçirdi.

“Öğrencilerimizin İçinde Birkaç Tanesinin Markette Çalışabileceğini Gördük”

Otizmli öğrencileri ötekileştirmek yerine sosyal hayata kazandırılması gerektiğini ve petrol ofisinin market bölümünde çalışabilecek birkaç öğrencinin olduğunu söyleyen Acar Petrol İşletme Sahibi Orhan Acar, “Bugün Atakum Eğitim Kurumları Müdürü Mustafa Yiğit ile beraber Acar Petrol olarak kendi işletmemizde anlamlı bir etkinlik düzenledik. Otizmli öğrencilerin sosyal hayata kazandırılmasını istiyoruz. Bu özel çocuklarımız büyüdükleri zaman bir birey olarak kendi hayatlarını sürdürebilmeliler. Petrol ofisimize gelen öğrencilerimizle çok güzel bir vakit geçirdik. Burada çalışan arkadaşlarımız otizmli öğrencilerimize üniforma verdiler ve kendi yaptıkları işi anlattılar. Öğrencilerimiz birkaç saat bile olsa burada uygulamalı bir şekilde iş eğitimi görmüş oldu. Öğrencilerimizin içinde birkaç tanesinin markette çalışabileceğini gördük ve bu bizi mutlu etti. Çünkü bu tür özel öğrencilerimizi ötekileştirmeyip onların sosyal hayata daha adapte olması için daha çok çalışmalıyız. Otizmli öğrencilerle bir araya gelip sıcak bir ortam oluşturmaktan oldukça memnunuz. Bu tür çalışmalarımızı devam ettirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.
Haber: Müberra TAŞÇI

 

reklam